Het Eventimmo-team zet zich in om de beste service te bieden aan de klanten, verkopers, verhuurders, kopers en huurders. De beste service, dat is een eerlijke vastgoedmethode met marktconforme prijzen, dat is ook een optimale zichtbaarheid van het vastgoed (volledige en correcte gegevens, mooie foto’s, plannen als mogelijk …) en dat is tot slot onze beschikbaarheid, onze oprechtheid en onze ervaring. We zouden graag met u kennismaken en nodigen u uit om langs te komen in ons kantoor op ardense jagersplein.

Grégoire VERBEEK

Vastgoedmakelaar erkend door BIV, directeur. 12 jaren ervaring

Hij is de image van Eventimmo ! Zijn werk bestaat uit het klaarmaken van de verkoopsdossiers. Hij verwezenlijkt vooral de schattingen van de panden en zorgt voor de marketing daarvan. Hij doet ook ongeveer 20% van de bezoeken.

Nizar ZAIRI

Vastgoedmakelaar erkend door BIV, directeur. 13 jaren ervaring

De verkoopspecialist van Eventimmo. Hij verplaatst zich met een moto en is altijd op het terrein. Nizar doet +/- 70% van de bezoeken.

Melissa DE KEYZER

Zij is de gezellige stem van Eventimmo ! Zij zorgt voor de secretariaat, beheert de agendas van de verschillende medewerkers en stuurt gepersonaliseerde mailings naar de aankoperskandidatent.

Pascale VAN ENIS

Zij beheert de administratie, de boekhouding en het algemene beleid van Eventimmo. Zij zorgt ook voor de gebouwzaakwaarneming. Zij houdt veel van bewegingen en doet dan +/-10% van de bezoeken.

Grichka DOM

Hij is de verantwoordelijke van de verhuren : metingen, fotos, bezoeken, enz.

Arnaud MORMONT

Hij is verantwoordelijk voor de meetingpoint Eventimmo- Emulis*. Als steun voor de verkoop of de verhuur doet hij veel metingen.